Het Rotterdamste Café

Café Aria’s (muziek aan tafel)

View Calendar
23-12-2017 18:30 - 20:00

Midden in het bruisende uitgaanshart van Rotterdam serveert de zingende bediening niet alleen een smakelijk menu, maar óók een uitdagend en gevarieerd muziekprogramma. Live gezongen aan tafel geniet men van een vleugje Sondheim en een beetje Sia en Gaga, een gevoelige fijnproeverij met Bruno Mars (vol nieuwe muzikale ingrediënten), Adèle of John Legend tot een feestelijk dessert met Hazes of Tina Turner.

Voor wie een speciaal verzoekje heeft of een tafelgenoot wil verrassen met een bijzondere boodschap, kan met de smartphone heel eenvoudig de app ‘mijn verzoekje’ worden gedownload om hiermee dit bijzondere avondje uit extra speciaal te maken en een persoonlijk tintje te geven.

Met de lancering van Café Aria’s geeft het bekende en Rotterdamste café & restaurant aan de Nieuwe Binnenweg een nieuwe dimensie aan een ontspannen avondje uit. Het belooft voor iedere bezoeker een onvergetelijke belevenis te worden, waarover na afloop aan de bar nog lang zal worden nagepraat. Een heerlijke avond om niet te missen, dus vergeet niet om alvast een plek te reserveren!

Nieuwe Binnenweg 142-A, 3015 BG Rotterdam | +31 (0)10 436 26 00 | info[at]cafe-ari.nl

© 2018 Cafe Ari & Made in Mind